Paradadox Mini

İrsaliyenizi keser,irsaliyeden fatura yapar,birden çok irsaliyeyi faturaya taşır,cari stok takibinizi yapar. • Stok takibi, cari hesaplar,  çek ve senet işlemleri ve bunlara bağlı raporlamalar ile  stok maliyetleri ile dönemsel envanter raporlarının alınabildiği bir yapıya sahiptir.  • Alışıla gelmiş muhasebe programlarından beklenen işlevselliği yanında benzersiz   grid yapısı ile kullanıcı kolaylığı da sağlar.  • İstediğiniz anda borçlu yada alacaklı cari hesap ekstresi, açıkta kalan bakiyelerin gün bazında takibi,satıcı veya müşterilerin mutabakat mektupları dökümleri alınabilir.  • Borç ve müşteri(alacak) çekleri ve  senetleri portföy,takas veya ciro bazında takip edilebilir. • Taksitli satış kaydedilebilir,satış sözleşmesi basılabilir,tahsilat makbuzu ile alınan ödeme ve kalan taksitler müşteri bazında döküm olarak çıkarılabilir.  • Stokların dönemler itibari ile maliyetleri,stokta bekleme süreleri bazında alınabilmektedir.  • Ba ve Bs raporları ile Kdv  icmal raporu alınabilir. 

Klasik ticari programlardan uzak, tamamen kullanıcı dostu bir yapıya sahip Paradox Muhasebe ile İşletmenizin her  türlü yazılım ihtiyaçlarına cevap verebilecek yapıda bir sistem sunuyoruz.



Paradox ile Stokunuzu, Carilerinizi, Faturalarınızı, Bankanızı, Kasanızı, Siparişlerinizi, Dövizli İşlemlerinizi,  Çek ve Senetlerinizi, Kar ve zararınızı birbirine entegre ve çok kolay bir şekilde tutabilirsiniz. Carinin tüm hareketlerini, Stokun tüm  hareketlerini tek bir ekranda takip edebilir, çok basit bir şekilde değişiklik yapabilirsiniz. En çok kullandığınız modülleri kısa yol  olarak favori işlemler menüsüne atabilir, oradan çok basit bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Kasa Defteri sayesinde gelirinizi giderinizi ve gün içindeki tahsilatlarınızı, ödemelerinizi  anlık olarak takip edebiliriniz. Faturalarda, Kasada, Bankada stoklarda dövizli işlemleri çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Tek Bir Ekrandan Nakit, çek, senet, Visa girişini ve çıkışını yapabilirsiniz. Peşin Satış Ekranı sayesinde İşletme içinde hızlı satış yapabilir, Etiket  yazdırma ekranı ile ürünlerinize ve raflarınıza etiket basabilirsiniz. 


Tümü

Whatsapp
Mail Gönder
Telefon
X