Paradox PbsPCPOS

Paradoks Perakende satış programlarımız Tüm Perakendeye yönelik çalışan işyerleri için tasarlanmış  barkod sistemidir. bütünleşik yapısı, kolay kullanımı ile işletmenizin her türlü ihtiyacına yanıt olabilecek kapasitede komple bir sistemdir. Eğer stoklarınızın takibinde problem yaşıyorsanız, istediğiniz raporları detaylarıyla almak istiyorsanız, ve en önemlisi arka plandaki profesyonel ve güvenli bir yapının size kolay ve esnek bir ara yüzle yansıtılmasını istiyorsanız... Mutlaka inceleyiniz.



Marketler Bakkallar, Kuruyemişçiler, Hediyelik Eşya ve Self Servis Satış noktaları vb.. gibi Perakende ve hızlı satış yapan işletmeler barkotlu satış programı PbsPOS ve PxPCPOS u kullanabilir.



Cas er jr gibi İscale 301 gibi Dara Gönderen Teraziler ve Barkotlu teraziler ile entegre çalışabilme



Hugin Yeni nesil Yazarkasalar ile İncenico Yeni nesil Yazarkasalara online bağlanma ve tam entegrasyonlu çalışabilme.



İster dokunmatik guruplar üzerinden, isterseniz barkod okutarak veya stok listesi üzerinden stok çağırarak çalışabilme imkanı.  Normal ekran, dokunmatik ekran, Barkod yazıcı, fiş yazıcı, fiyat gör ekranı gibi donanımlarla entegre çalışabilme  Veresiye Hesap Cari takibi yapabilme imkanı  Sınırsız fiş bekletme, Bekleyen müşteriyi çağırma  Online ve offline Çalışabilme



Aynı ekran üzerinde Etiket Yazdırabilme ve Tahsilat alabilme


Tümü

Whatsapp
Mail Gönder
Telefon
X